ПОСЛЕДНИ

КАТАСТРОФА! Хлябът удря 5 лв., токът скача с 300%! Спасението е едно – арест за Боко и кликата му и връщане на откраднатите 12 млрд. лв.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

България е пред катастрофа! След три правителства на мутрата Бойко Борисов хазната е опоскана, икономиката в батака, а народа тепърва го чака небивал удар!

Източник на Narod.bg от служебния кабинет прогнозира, че се задава бедствие – до Нова година хлябът, който е основна храна за 2 млн. пенсионери, става 5 лв., токът скача с 300% нагоре, а газът „само“ с 200 на сто.

Единственият изход е Буци и шайката му да бъдат арестувани и да върнат парите.

По неофициални сметки двайсетина крадци с вратовръзки около сикаджията са отмъкнали от България над 12 милиарда лева с компрометираните обществени поръчки за строежи на магистрали, саниране и чрез раздаване на пари на наши хора в земеделието, обясни информаторът ни.

Както първи писахме, в момента България плаща най-скъпия промишлен ток в ЕС именно с благословията на Буци, чийто пионки още управляват умишлено съсипаната енергетиката, за да ударят служебния кабинет на Румен Радев.

Според предварителните оценки става дума за клика от около 20-ина човека около Мутрата, които са крали милиарди с престъпните сделки на държавен гръб.

Проверка по рама

Вече не е тайна, че лично момчето за всичко в СИК Бойко Борисов е присвоил над 8 милиарда лева, което сега трябва да бъде документално доказано и престъпникът най-сетне да лежи и в български затвор след „стажа“ в чешкия „Панкрац“ през 1990 г.

Макар и спекулативна, информацията сочи, че освен осемте милиарда на пожарникаря, още поне 4 млрд. са гепили разбойниците около ГЕРБ и ДПС. Така сумата набъбва до над 12 милиарда лева, които трябва да бъдат иззети и върнати в икономиката, за да помогнем поне на най-бедните българи, категоричен е читателят на Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button