Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
Криминални Новини

Килърът от Нова Загора гърмял и с пушка, и с пищов

Окръжна прокуратура-Сливен задържа за срок до 72 часа Р. Р. Той е обвинен за това, че умишлено е умъртвил повече от едно лице – двама мъже на възраст 65 г. и 31 г. Престъплението е осъществено на 26.08.2022 г. в гр. Нова Загора.

Убийствата са извършени по начин и със средства, опасни за живота на мнозина. Престъпното деяние е квалифицирано по чл. 116, ал.1, т.4, предл. 3, т. 6, предл.1, вр. чл.115 от НК.

По време на разследването е установено, че убийствата са извършени посредством множество изстрели, произведени с пистолет и ловна пушка.

Предстои Окръжна прокуратура-Сливен да внесе в съда искане за определяне мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Припомняме, че баща и син са загиналите при свадата между двата ромски рода в квартал „Шести“ в Нова Загора. Задържани са трима души, пет са ранените. Жена на около 30 години е с ампутирана лява ръка, след като е била раздробена от изстрел с огнестрелно оръжие.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button