Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Кирил: Да спрем корумпираните лобисти, закачили се за властта

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Време е за нулева корупция. Време е да направим България, от която да се гордеем – наш дълг е да служим на българския народ, горд народ с велика история. Това каза съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков в изказване при откриването на 47-ия парламент.

„Време е да вложим смисъл в думите народен представител. Народен представител е човек, който представлява не само своите избиратели, а целият български народ. Наш дълг е да служим на българския народ, горд народ с велика история. Намираме се на най-красивото кътче на Земята. За съжаление прекалено дълго време народните представители преди нас не са с свършили добре работата. Затова България е изправена пред огромни предизвикателства“, каза още Кирил Петков.

Той отчете, че близо 2 млн. от нашите сънародници са избрали да живеят извън страната.

„Как сме стигнали дотук. Къде са били народните представители, които е трябвало да решават проблемите? Отговорът се крие в няколко думи – алчност, егоизъм и нехайство, не на всички, но на много от тях“, допълни още Кирил Петков.

„Дами и господа, това трябва да спре. Това трябва да спре днес. Нека всеки един от нас като народен представител да каже – искам да бъда част от промяната, ще ги решим тези проблеми. Всички заедно да заявим – време е за нулева толерантност към корупцията. Време е за истинско правосъдие в България, където никой не се чувства безнаказан“, каза още Кирил Петков.

Според него е време България да бъде лидер в региона и пример за добросъседство.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button