Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
Криминални Новини

Кметът на село Васил Левски: Жената подпалила пожара, ме заплаши с убийство

Часове преди палежа на училището в карловското село Васил Левски, жената, която е обвинена в палежа на местното училище, е заплашила с нож кметът на населеното място. Това разказва Доньо Стоянов.

„Заплаши, че ще ме убие, като това изобщо не е първата й проява. Всички в селото се страхуват от нея. Тя е изключително агресивна, особено като пие. Няма близки“, заяви Стоянов пред Нова телевизия.

В селото е започнала и подписка, за принудителното й настаняване в психиатрична клиника. Според кмета до момента има подозрения, че подпалила две сгради и един автомобил.

„Доста пъти като кмет на селото съм ходил за свидетел на различни дела, но не мога да разбера защо институциите не си вършат работата“, каза още той.

Както съобщихме, огънят е пламнал в събота около полунощ. Пламъците най-вероятно са тръгнали от покрива на училището. Седем екипа огнеборци и местни жители са се борили с огнената стихия близо четири часа, за да спасят сградата.

Училището не е действащо, като през 2014 година е продадено на частен инвеститор.

По време на пожара е имало празник на селото. Около 100 местни жители са се събрали да празнуват. Въпреки бързата намеса на огнеборците, пламъците са обхванали и други части на сградата.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button