Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
Криминални Новини

Кметът на Старосел разкри причината за инцидента с 6-годишното дете

Кметът на Старосел Матея Гудев, който в понеделник блъсна с автомобила си шестгодишно дете, докато е пресичало улица в селото с дядо си, направи първи коментар пред NOVA след освобождаването си от ареста.

„Вчера се случи изключително нелеп нещастен инцидент с детенце на 6 години, за който ужасно съжалявам. Съчувствам на Михаил и на родителите му, защото знам каква болка преживяват в момента и се надявам Михаил да се възстанови”, каза Гудев.

По думите му той не е употребил алкохол преди инцидента. „Имам стаж 40 и няколко години зад волана. Позволената скорост в селото е 40-50 километра в час. Когато погледнах напред, слънцето ме заслепи. Оказах първа помощ”, заяви още кметът на Старосел.

Той потвърди, че след случилото се е бил задържан за 24 часа. „Освободиха ме след преглед от Бърза помощ по здравословни причини. Оттук нататък се молим детенцето да е живо, здраво и да се оправи”, добави той.

Състоянието на шестгодишното дете е тежко, съобщи пред NOVA проф. Пенка Стефанова от УМБАЛ „Св. Георги”.

„Детето е в тежко състояние. То е с двустранни тежки изменения, контузионен бял дроб и с няколко счупени ребра. Състоянието му е много сериозно. Нещата прогресират. Рано е да кажем как ще свърши всичко. Дай Боже, и детето, и ние да имаме късмет”, каза тя.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button