Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Кой министър на Бойко с инициал Д.М. е въртял оргии в Троянския манастир?

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Министър на Бойко Борисов от кабинет №2 на Мутрата е ползвал Троянския манастир като бардак, в който без свян водел любовника си за диви гей оргии. Инициалите на палавника, облечен с власт, са Д.М.

Прикрити хомосексуални политици идваха в Троянския манастир с любовниците си, призна и бившият монах Васил Василев пред кадъра на телевизия „Алфа“ Станислав Цанов.

Василев прекарал в манастира близо 2 години, като е работил като заместник домакин. Отделно от това  е отговарял за хотелската част на духовната обител. Игумен на храма е дядо Сионий, чието име бе замесено в редица скандали. 

Младият мъж, който вече се е размонашил, споделя:  „Манастирът бе използван от много прикрити хомосексуални политици, като прикрито място, на което да бъдат с любовниците си от същия пол. Няколко човека от по-висши позиции идваха в манастира.

Един от тях бе лидер на партия, висш политик и бивш министър Д.М. Идваше с любовника си, който тогава му се водеше асистент“.

В профила на Станислав Цанов, чрез който негови почитатели спонсорират дейността му, става ясно, че въпросният министър е от кабинета на „Борисов 2“.

Бившият монах признава, че над половината от духовниците в България имат хомосексуални интереси. Твърди, че за всичко, на което е станал свидетел, е информирал патриарх Неофит, но реакция не е последвала. 

Казва, че лично той е бил използван сексуално в продължение на 2 години, като за това е получавал месечно възнаграждение от порядъка на 10 000 лева.

Васил Василев обясни още, че докато е бил в Троянския манастир, ГЕРБ отпусна за ремонти над 2 млн. лева официално, за да е по-удобно на извратеняците, ползващите храма за задоволяване на мръснишките си мераци.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button