Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
Криминални Новини

Кола помете мотористи в Бургас, двама са с опасност за живота

Двама души се борят за живота си след катастрофата с мотор тази сутрин на ул. „Индустриална“ в Бургас. Това съобщи Флагман.бг.

На мотора се возели мъж и жена, при удар с Фолксваген те са изхвърчали на метри. Състоянието им е много тежко, особено на шофьора. Те са настанени в реанимацията на УМБАЛ-Бургас с опасност за живота.

„Жената е с малко по-леки наранявания в сравнение с мъжа. И на двамата животът им е в опасност, състоянието на мъжа обаче е още по-критично“, казаха лекари.

Междувременно стана ясно, че инцидентът е по вина на водача на Фолксвагена. Той излизал от пресечката до магазин Помпен свят, като направил забранен ляв завой и отнел предимството на правомерно движещия се по ул. „Индустриална“ мотор.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button