Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Копейкин е събрал всички откачалници в партията си! Вижте как новата звезда с каската си представя нещата…

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Протестът срещу зелените сертификати на Копейкин роди нова звезда на политическия ни небосклон. Бясна антиваксърка с каска на главата, която обясняваше за чиповете в „експериментаните коктейли“ на Бил Гейтс взриви мрежата. Informiran.net се добра до интересни подробности от битието на въпросната дама на име Снежанка Тодорова.

Въпросната женица, която крещеше, че 6 години е учила биология, всъщност поне за това казва истината. Тя е зъболекарка – специалист по протези от Костенец. И е убедена, че Бог лично я е избрал да спаси България.

Преди 6-7 години Снежанка пак стана популярна в мрежата с една брошура, от която виждате факсимиле. Жената говори за древно предсказание, според което, когато човек с код на името 186681 (разбирайте тя) застане начело на България, страната ни ще тръгне в правилната посока.

„Четох много книги, на египетски шамани, на канадските шамани, други статии на американски автори, които казват, че България я чака велико бъдеще, стига да се намери кой да я поведе. Много неща съвпадаха с моята рождена дата и затова исках да се обединим“, разказва Тодорова.

„Ванга е казала, че руса жена ще оправи България и затова тръгнах да се занимавам с всичко това. Има и друго пророчество на Преподобна Стойна, според което тази жена ще се роди до извор. Аз съм родена до извор до Костенец. Много неща съвпадат, но всички се подиграват и ме обиждат.“ Горката!

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button