ОБЩЕСТВОПОЛИТИКА

Костадинов издаде за грандиозен ход, иде нещо страшно

„Възраждане“ расте всеки ден, всеки час, всяка минута. Расте, въпреки опитите на някои анализатори и медии, попаднали под натиск на чужди дипломати или приближени до властта, които игнорират „Възраждане“ или публикуват информация само за ситуации, от които създават скандали, за да внушат, че нашите членове и симпатизанти са радикални.

Мъдрият български народ отново има безпогрешен компас и разпознава кое е истина и кое манипулация, инсинуация и лъжа.

Този компас ни е помогнал да преживеем много империи, ще преживеем и настоящите си колонизатори, защото българският дух се пробужда бавно, но могъщо и народът ни постепенно се откъсва от апатията и върви към надеждата.

Това заявяват в своя позиция от партия „Възраждане“.

„На последните избори върнахме вярата на 358 000 българи, които знаят, че България ще бъде възродена, богата и просперираща. Те знаят, че ще участват в нейното възстановяване и ще я изградят като дом за себе си и децата си.

Вече няма връщане назад, а приказките, че губим доверието на българите, че намалява подкрепата за нас, е в представите на анализаторите, купените организации, американските медии и техните поръчители“ , каза Костадинов в разговор с граждани на проведените от него учредителни събрания.

„Само за изминалите десет дни бяха учредени организации в Опака, където тринадесет родолюбиви българи ще работят за обединението на всички наши честни и будни сънародници за възраждането на Родината и в Тел Авив, където десет българи учредиха организация на „Възраждане“ в израелския град“, уточняват от партията.

„И така, в последните четири месеца „Възраждане“ нараства, защото българският народ се подготвя да си вземе държавата, да си я върне и да я управлява в партньорство с великите сили, а не в подчинение и колониално господство. Всяка седмица се учредяват организации на „Възраждане“ в България и по света, защото всеки българин е национална ценност и всички ние обединени ще спасим страната си. В следващите дни да се готвят Бяла Слатина, Вълчедръм и Средец, където ще бъдат учредени следващите организации на „Възраждане“, пише още в съобщението.

Още новини

Back to top button