ОБЩЕСТВОПОЛИТИКА

Костадинов за ПП-ДБ: Искат държавата ни да изчезне, Лорер нарече българите “племе“

„Днес един самозабравил се нагъл тип, Даниел Лорер, нарече нас българите „племе“. Нарече ни така не къде да е, а в сградата на Народното събрание на България“, пише лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов във Фейсбук във връзка с грозните сцени в парламента.

„Уважаеми сънародници, имате ли някакво съмнение какво готвят на нашия народ Лорер и всички лорероподобни предатели, назначени от американското посолство за депутати и министри? Те искат нас българите да ни няма, а държавата ни да изчезне.

Възраждане няма да допусне това.

За предателите и убийците на България ще има съд и възмездие. Без прошка“, допълни .

Бой в парламента: Божанков нарече депутати от Възраждане „меки китки“ и стана страшно! ВИДЕО

По-радно днес, Костадинов заяви в излъчване на живо по Фейсбук , че ако има правителство с гласовете на ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ, „Възраждане“ ще призове за бунт пред парламента.

Той повтори заканата си депутатите му да пречат на всякакви опити на политици от ПП/ДБ да се изказват от трибуната на парламента и обяви, че страната се тласка към гражданска война.

Костадинов не спести епитети към политическата класа, като ги охарактеризира като „национални предатели“, „инфантили“, „подчовеци“, „позорни типове“ и други цветущи изрази.

Лидерът на „Възраждане“ навърза атентата срещу главния прокурор, убийството на Къро в Южна Африка и смъртта на адвокат Асен Джингов от кантората „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков“, в която работеше Лена Бориславова.

Костадинов приписа трите смъртни случая на новия американски посланик и заяви, че вероятно се готви нещо срещу него.

Още новини

Back to top button