Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
Криминални Новини

Крадат дрехи в торби с алуминиево фолио, заглушават датчиците и преодоляват скенерите

Преоблечени полицаи от криминална полиция към сектор „Престъпления срещу собствеността” задържаха в един от големите търговски центрове във Варна 27- годишен румънски гражданин. Сформираната със заповед на директора на ОДМВР- Варна група за борба с джебчийството работи на територията на търговските центрове, по автобусите и други места с концентрация на множество хора.

Екип от маскираните полицаи е забелязал крадеца, който в две торби, облепени отвътре с алуминиево фолио, се е опитал да открадне дрехи за над 1000 лв. от магазин на голяма международна верига. Апашът е успял да манипулира по този начин скенерите, заглушавайки датчиците на дрехите, но не и да се скрие от служителите на реда.

Крадецът е задържан за срок до 24 часа и срещу него е образувано бързо производство по чл.194, ал.1 от НК. Случаят е докладван на районната прокуратура във Варна.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button