ОЩЕ НОВИНИ

Кубрат Пулев: Гнус ме е от наглите мутри, които пак ще грабнат кокала с измама, за да ни

Кубрат Пулев надигна глас по-гневно от всякога!

По-гневен и отвратен не сме виждали Кубрат Пулев. Боксьорът, който бе на косъм да направи своя партия, но се отказа, заяви, че му се гади от все по-голямата мерзост на политиците у нас.

Особено на тези, които се канят отново да яхнат властта и да довършат родината ни.

Кубрат Пулев отвратен от победния вот за Борисов

„Повръща ми се, хора! Извинявам се за бруталната си откровеност, но ми се повръща от наглостта, от безочието и от продажните душици на политиците ни. Тези, които дояха родината ни за лична облага и като гледам, се канят пак да я доят.

Дъното сме ударили, че и закопахме под него. Докато хората изнемогват от непрекъснато увеличаващата се инфлация, тук се купуват гласове, менкат се партии, цветове, депутати се купуват и продават. Жалко е, унизително е, гнусно е“, заяви Кубрат Пулев.

И добави, че най-много му е мъчно за възрастните хора, дали целия си съзнателен живот, за да работят за добруването на народа, на децата си и внуците, а сега са принудени да оцеляват по-зле и от уличните кучета.

Как може човек от Европейския ви съюз да кара с 350 лева месечно, а този, който уж е в НС, за да направи живота му по-добър, да харчи с пълни шепи милионите си и да плюска още. Не се наситиха, това е отвратителното. И ми се плаче, че след тези избори картинката ще е още по-зловеща“, коментира Кубрат Пулев.

Още новини

Back to top button