Микроблейдинг
ОБЩЕСТВОПОЛИТИКА

Любен Дилов-син изби рибата: И тази година ни се разминаха македонец в космоса, 3, 4 и 5 Дунав-мост и тунел под Шипка

Любен Дилов-син написа хаплив коментар в социалните мрежи. Той прави равносметка на вселенско увеселение, което дължим на „К.П. и А.В.“, който са гасили пожар с бензин. Ето какво пише той:

12 април отмина и е време за равносметка.

И тази година ни се разминаха македонец в космоса; трети, четвърти и пети Дунав-мост; първи и втори тунел под Шипка.

Все още не са ни се разминали напълно едни батерии за 900 млн.евро, но – стискаме палци! Цените на кашкавала достойно посрещнаха 12 април с космическия си характер. Това вселенско увеселение дължим на К.П. и А.В., които – като истински модерни икономисти – гасиха пожар с бензин, вдигайки доходите по време на инфлация.

Също космическо-ентусиазиран подход. По нашите географско-душевни ширини изстрелването на снаряд на ентусиазма извън границите на разума със столетия предшества изстрелването на каквито и да е спътници и българи, включително Дельо Хайдутин.

Изобщо – смесени чувства. От една страна съм горд с Христо Грозев и неговото ключово участие в продукция, удостоена с „Оскар“, от друга страна – натъжен, че и през XXI век, вместо космически програми, гледаме филми за престъпления срещу човечеството.

И ако се дивите на зачестилите случаи с НЛО, допуснете възможността извънземните да не ни проучват, а просто панически да напускат земята!

Още новини

Back to top button