ПОСЛЕДНИ

Любовникът на Деница Сачева – Ричард Алибегов, активиран срещу служебния кабинет, крайната цел е президентът

Любовникът на бившия социален министър от хунтата ГЕРБ Деница Сачева – Ричард Алибегов, е активиран срещу служебния кабинет, като крайната цел на атаката е падането от власт на Румен Радев.

Това тълкувание на събитията от днес направи  депутат от „партия на протеста”, настоял за анонимност. Източникът ни уточни, че кръчмарят Алибегов е организатор на платеното „спонтанно недоволство” на ресторантьори в четирите най-големи града – София, Варна, Бургас и Пловдив, поръчано от Баце и сие.

Диета без глад

Бунтът бил знак на протест срещу намеренията да се затварят бизнеси във връзка с нарастването на заразените с коронавируса, излъга Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията и в момента ротационен председател на Конфедерацията на туристическата индустрия в България.

Всъщност, инсинуацията на бизнес кръговете около глутницата ГЕРБ е част от по-големия план за събаряне на президента Румен Радев, единствената спирачка пред безогледния грабеж на мафиотите в политиката, начело с Бойко Борисов и Ахмед Доган, категоричен е народният представител.

„Не само ресторантьорите искат оставката на Стойчо Кацаров, иска я целият туристически бизнес“, изпя заучената мантра любовникът на Деница Сачева.

narod

Проверка по рама

Игра на Богове -Възходът на падението

Още новини

Back to top button