Микроблейдинг
Криминални Новини

Майката на Хариет: Слезе от тролея на „Хемус”, казах ѝ, че ще я оставям, за да пресече…

Хариет Стефанович, едно от момичетата, които загинаха в зверската катастрофа на бул. „Черни връх”, е трябвало да слезе от тролея на хотел „Хилтън”. До последно тя говорила с майка си и споделила, че няма да слезе там, защото няма много хора. Това разказа в „На фокус” майка ѝ Диана Стефанович.

По-рано двете били на пазар, след това отишли и се почерпили кафе и сладолед. Отишли на спирката на тролея и момичето се качило. Двете обаче продължили да говорят по телефона.

„Каза ми: „Мамо, не слязох, защото има само 2 човека””, разказва Диана. Таблото показвало, че рейсът ще дойде чак след 20 минути.

„Слезе от тролея на „Хемус”, казах ѝ, че ще я оставям, за да пресече спокойно”, продължава разказа си майката.

Момичето винаги се обаждало на майка си, за да каже след колко минути ще дойде автобусът. „Този път не се обади. Не се обади от спирката, не се обади от 94, изведнъж се изключи телефонът. Знаех, че нещо лошо се случва”, разказва Диана Стефанович.

За Георги Семерджиев, тя казва: „Съжалявам го. Можело е да бъде един добър спортист и треньор, но наркотиците не прощават”.

Почернената майка не обвинява и никой друг. „Обвинявам наркотиците”, казва Диана.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button