ПОСЛЕДНИ

Мая: Замириса на избори и Нинова и ГЕРБ се готвят да върнат изборните манипулации

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Изправи се, България“ призовава депутатите да си спомнят какво обещаваха на избирателите си и да не допускат тази срамна коалиция да промени Изборния кодекс

Замириса на избори и партията на Нинова, заедно с ГЕРБ се готвят да върнат изборните манипулации и купуването на гласове.

И двете партии в един глас са внесли законопроекти за връщане на хартиените бюлетини.

Хората на Нинова предлагат машинното гласуване да е само по избор, ГЕРБ ги допълват да не важи машинния протокол, а с превес да е броенето на разписките като касови бележки от машините.

За целта ГЕРБ дори започнаха гражданска подписка срещу машините. Очевидно и за двете партии това е единственият начин да си повишат изборните резултати като отново партийните им кадри в комисиите ще преправят и поправят протоколи. Така ГЕРБ ни открадна изборите в София. Така двете партии контролират вот и си надписват резултати.

Двете партии – тази на Нинова и ГЕРБ заедно с ДПС се опитваха да обезсмислят машинното гласуване и преди последните избори като въпреки Изборния кодекс въведат 100% партийно броене на машинните разписки. Тогава ги спряхме в съда, а последващото контролно броене от ЦИК показа, че няма никакво разминаване на резултатите от посочените в машинните протоколи.

Призоваваме депутатите да си спомнят какво обещаваха на избирателите си и да не допускат тази срамна коалиция да промени Изборния кодекс.

Мая Манолова, фейсбук

Коментари

Коментара

loading…

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button