Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Мъжът на тунингованата Николина Ангелкова отвори ВИП кръчма до парламента

Христо Ангелков, съпругът на любителката на пластичната хирургия и бившата министърка на туризма в кабинета на Баце Николина Ангелкова, е горд собственик на набиращата популярност кръчма в идеалния център на София „Ре клуб“.

От няколко седмици ВИП кафенето на ъгъла на ул. „Московска“ и ул. „Раковска“, в което се помещава и художествена галерия, е изцяло завършено и се радва на заможна клиентела.

Христо Ангелков е инвестирал над 1 млн. лв. в лъскавото заведение до Народното събрание, твърдят имотни брокери.

Отскоро съпругът на Николина Ангелкова е официален представител на американската компания „Сотбис“ в България, прочута в цял свят с аукционите си. В България „Сотбис“ инвестират в продажби и отдаване под наем на недвижимо имущество, а Христо Ангелков движи делата на компанията у нас.

ВИП кафенето на Христо Ангелков е разположено в една от най-знаковите сгради в центъра на София –построената през 1929 г. първа жилищна кооперация и администрация на Съюза на българските учители.

Сградата е вдигната по проект на архитекта Лазар Парашкеванов и по чудо оцелява при бомбардировките над София в края на Втората световна война.

Към днешна дата жилищни имоти в кооперацията се търгуват при цена от 4 000 евро за квадратен метър. Не е известно какъв наем плаща Христо Ангелков за помещението на партерния етаж, приютило заведението му. Капацитетът на „Ре клуб“ е 60 места в салона и 50 на открито, заведението разполага и със специална ВИП зала за частни събития.

Христо Ангелков е наел за главен готвач в заведението си един от най-изкусните кулинари – специализиралият във Франция шеф Стефан Арнаудов. Специалитетите на баровското кафене са стек от риба тон на барбекю със салца от чери домати, пуешки стек с билки и глазирано бон филе Дурок с билков кръмбъл.

Въпреки, че функционира отскоро, заведението вече се радва на заможна и постоянна клиентела. Сред посетителите обаче не е забелязвана тунингованата Николина Ангелкова, която все още се води семейно обвързана. Запознати обаче разкриват, че поне две години Христо Ангелков и бившата министърка на туризма живеят разделени и в отделни жилища.

Бракът на Николина Ангелкова с Христо Ангелков датира от 2014 г.

Тогава двамата първо подписаха в тесен кръг, а после вдигнаха пищна сватба, на която пристигнаха гости от цял свят, тъй като Христо и Николина се запознават, докато учат в Бостън в „Харвард бизнес скул“ и дружат с хора от Индия, САЩ, Австралия и много други държави. Малко преди да се оженят, двамата станаха родители и на дъщеричка, която вече е на 6 години и е първокласничка.

narod

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button