Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИСВЯТ

Медведев: Русия има достатъчно сили, за да се справи с всичките си озверели врагове

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нашата страна има достатъчно сили, за да се справи с всичките си озверели врагове, това каза заместник-председателят на руския Съвет за национална сигурност Дмитрий Медведев, предаде РИА Новости.

„Ние ще продължим да се борим за нов световен ред, който ще бъде от полза на Руската федерация и нейните граждани. В този свят няма да има място за отявлени нацисти, фалшификации на историята и геноцид“, добави бившият президент.

„Моралът и историческата истина е на наша страна“, посочи още той.

„Наглата русофобия на Запада, най-вероятно никога няма да стигне дъното. Експанзията на НАТО към нашите граници, икономическата и информационна война, започната срещу Руската федерация на всички фронтове, безкрайните заплахи и закани срещу страната ни и безогледното преследване на нашите съграждани в чужбина са причините за крайното изостряне на напрежението в света, от което страдат всички“, заяви още Медвевев.

„На Запад не харесаха факта, че Русия е силна и отстоява своите интереси в международен план и насъскаха целия си информационен ресурс срещу нас. Те искат да ни превъзпитат по англосаксонски модел, да ни направят слаби и покорни, а още по-добре да разпарчетосат нашата страна“, заяви още той.

„Тази ненавист към нас бе подклаждана от САЩ и техните сателити в продължение на 30 години. От начално тя бе маскирана с лицемерни усмивки на политици и дипломати, които говореха едно, но правеха друго. Сега обаче тези хора си показаха истинското си лице“, допълни Медведев.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button