Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Мемориалът с имената на убитите деца в Донбас за последните 8 години от неoфашистките военни батальони на Украйна

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

#АлеяНаАнгелите

Мемориалът с имената на убитите деца в Донбас за последните 8 години от неoфашистките военни батальони на Украйна.

Европа си затваряше очите за случващото се там, а властта в Украйна отричаше съществуването на тези деца и ги обявяваше за измислица. После узакони н@ци батальоните като част от армията.

Миналият април, 5г. Владя излизал на разходка с баба си. Баба му се забавила докато се обуе, а малкия Владя излиза на улицата, където … го удря снаряд на украинските въоръжени сили. Украинските власти отричат съществуването на детето и го обявяват за фейк новина, сътворена от руската пропаганда за да се оправдае военното обучение на руските военни до границата(същото обучение, за което САЩ всяха паника и ескалираха конфликта преди две – три седмици).
Обидата и мъката са толкова големи, че семейството решава да излъчи погребението на live в социалните мрежи за да се види, че детето е съществувало. С отворен ковчег. Представители на правозащитни организации също отиват и се убеждават с очите си, че детето не е измислица, нито смъртта му. И пишат поредните доклади, за които ЕС стиска здраво затворени очите си.
Смъртта на малкото момченце е поредната в Донбас, където от 8години е почти ежедневие деца да стъпват върху мини на път за училище, да се обстрелват със снаряди болници, училища и детски градини, да се стреля по трамвай с цивилни пътници, да се палят жилищни и обществени сгради и да се стреля по бягащите хора. Както и екзекуциите като част от „прочистването“ на Донбас и „въдворяването на реда“ от неoнацистките групировки, станали официална част от украинската армия.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button