ПОЛЕЗНИ

МЛАДАТА ЛУНА на есента ще възнагради всеки с късмет, ако спази някои поверия!

Благоприятен период, така описват астролозите Новолунието в Дева, което ще настъпи на 15 септември. През това време ще се реализират цели и ще се постига успех, но е желателно да се спазят следните препоръки:

През този период е много важно да се избягват всички негативни емоции и мисли. Желателно е в съзнанието си да пуснем само положителни мисли и да мислим за хубавата част на живота и това, което ни носи щастие и вдъхновение, пишат от зажената.бг.

Advertisement

През този период трябва да пуснем миналото, за да си отиде от нас. Трябва да се отървем от всичко онова, което може да ни попречи по пътя на развитието ни.

През този период е много важно да си поставим ясни и конкретни цели. Такива, които са достижими.

Препоръчително е да приложим и формулата позната като „киппо“ – поставяме си цели, които са конкретни, измерими, постижими, подходящи и ограничени във времевия период.

Новолунието в Дева е подходящо да практикуваме самоусъвършенстване, да подобрим нашите умения, да развием талантите си. Подходящо е и да натрупаме нови знания.

През този период можем спокойно да се доверим на нашата интуиция, тя ще ни преведе през него, тъй като ще бъде и особено силна.

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button