Микроблейдинг
Криминални Новини

Младеж отиде на бургаско стрелбище и се застреля в главата

Млад мъж се застреля в главата на бургаско стрелбище. Инцидентът е станал този следобед.

26-годишният бургазлия влязъл в една от големите бази за професионална стрелба в града, наел си коридор, пистолет и с инструктор изстрелял няколко пълнителя.

След това обяснил, че иска още един курс и докато надзираващият служител на стрелбището отишъл за нови патрони, младежът опрял пистолета в челото си и се прострелял. Починал е на място.

На другите писти не е имало клиенти и никой не е видял ужасяващия инцидент. Видеозаписите от камерите на стрелбището са иззети от полицията, съобщи Флагман.

Установено е, че младият мъж е дошъл сам на стрелбището. Бил във видимо добро настроение, нищо не предвещавало, че може да посегне на живота си.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button