ОБЩЕСТВОУ Нас

Мрежата осмя протеста на ПП и ДБ: Мижав интерес, дотук с електоралното величие

Общо 8 партии и организации взеха участие в протеста срещу хартиената бюлетина тази вечер. Пред Народното събрание речи държаха от ПП, ДБ и Правосъдие за всеки, като към тях на сладки приказки се присъедини и Борис Бонев от „Спаси София“.

Партийни знамена и плакати против Русия, също не липсваха. Ето и част от коментарите по повод протеста:

Виктория Георгиева

Мижав интерес. В момента тече протест срещу връщането на хартиените бюлетини. Преобладават депутатите от ДБ и ПП, както и няколко вечно присъстващи на всяка подобна проява, които умрат после да се видят по тв-то.

Христо Иванов, Кирил Петков, Атанас Атанасов, Ивайло Мирчев, Настимир Ананиев – общо взето са това.  

п.п. само не видях татко Петко и ми е притеснено

Владимир Огнянов

Шизофренията на ДБ и ПП е тотална. Какво общо има Русия с гласуването с хартиени бюлетини?

Преписваш ГЕРБ и ДПС към БСП като про Русия, явно отказвайки да приемеш реалността, че без ГЕРБ и ДПС никога нямаше да мине решението на НС за военна помощ за Украйна.

В същото време ти си от една страна с Възраждане, защото те не са ЗА хартиената бюлетина, но са крайно про Русия.

Б@хти инфантилите са всички тези на площада. И да, Карадайъ е прав, тези които не подкрепят тях са в пъти повече от тях. Това има ясен маркер – резултатите от изборите.

Стефан Ташев

Организатори са Да, България, Демократична България, Ние идваме на Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, Спаси София на Борис Бонев, БОЕЦ , Зелено Движение, Демократи за силни България и Продължаваме Промяната..Това ли е целият партиен апарат на изброените партии? Много, бе.

Кристиян Шкварек

Мине се, не мине и абсолютно едни и същи хора изпълзяват на жълтите павета по команда от „Икономедиа“. Само и единствено за каузите на ДБ. Просто престанете да им обръщате внимание.

Ивелин Николов

ПП и ДБ май не трябваше така остро да скачат на БСП, защото сега няма кой да позапълни рехавите им редици на площада. Не е добре да правиш рехав протест в подкрепа на изцяло машинното гласуване, ако твърдиш, че цяла България го иска и това е демокрацията.

Костадин Костадинов

„Гледам смешния „протест“ на канадската и украинската фракция пред парламента заради връщането на хартиената бюлетина. Нито един журналист не пита храбрите оловни войници на Херо Мустафа защо гласуваха безпроблемно заедно с ГЕРБ и ДПС за подаряването на българското оръжие на Украйна, за покупка на още 8 чертежа на американски самолети и за унищожаване на българския лев, а сега изведнъж промените в изборния кодекс, извършени от ГЕРБ, ДПС и БСП, станаха огромен проблем?

Петър Волгин

Доста малоумно ми се струва централният спор в българската политика в момента да бъде за НАЧИНА на гласуване. Хора, никакво значение няма как се гласува – с машини, без машини, с хартиени бюлетини, без хартиени, с боб или с камъчета. Това, което има значение е, има ли за КОГО да се гласува.

Това е истинският проблем, а не технологията. А да правиш протести по повод на технологията наистина е „възхвала на глупостта“.

ПП и ДБ за пореден път доказват, че нищо смислено не са в състояние да родят. Това не са партии. Това са сектанти с капаци на очите, фанатизирани едноизмерни същества, които само се чудят за какво да се заядат и върху кого да излеят омразата си.

Индивиди, затънали безвъзвратно в посредственост и липса на идеи. Щяха да бъдат просто досадни, ако нямаха властови претенции. Тези не бива да бъдат допускани до властта, ако не искаме да съсипят окончателно България.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Още новини

Back to top button