ОБЩЕСТВОУ Нас

Мрежата побесня заради това, което направи ром с детето си насред София ВИДЕО

Потребителите в мрежата се чудят и маят на мъж, който прави нещо доста нелогично с детето си в София. На клип, разпространен в интернет, се вижда как човекът напъхва малчугана в контейнер за рециклиране на стари дрехи. Причината за постъпката на мъжа на пръв поглед не е много ясна, все пак така той може да застраши живота на детето. 

Според някои, детето е напъхано в контейнера, за да извади дрехите, депозирани в него.

Друг допълва, че целта е тези дрехи не да бъдат носени, а да бъдат използвани като алтернатива на твърдото гориво за отопление през зимата. Трети пък негодува и обвинява другите, че са расисти. 

„Вие сте пълни смотаняци и расисти . Оставяме тия дрехи , за да помагат на хората в нужда , как достигат до тях е абсолютно без значение ! Това са неща , които ние вече не желаем до употребяваме и в това , че друг човек ги взима независимо с какъв цвят на кожата , вероизповедание , политически възгледи и т.н. Той ги взима в някаква нужда . Било то за него или децата му , път ако щете и дори да ги препродава – пак няма нищо лошо ! Кога станахте толкова надменни и мразещи ?“, пише той. 

„Утре като ги запалят, да не ревете,че ви е мръсен въздуха и да призовавате за забрана на дизела и колите. Карайте си еко тротинетките, колелетата и дишайте изгорели гуми и синтетика. Пък после обвинявайте в расизъм. Тая толерантност ще ви задуши в буквалния смисъл. Като искате, има достатъчно пунктове и места за даряване на дрехи, материали и т.н.“, отвръща друг потребител. 

„Те не искат да ги носят. Ако дрехите са запазени ги продават на битака. Ако не са ги горят. А най-лошото е, че много пъти ги стъпкват и разхвърлят и наистина нуждаещите се не могат да ги ползват. Вижте какво се случва с дрехите, изпратени в Елин Пелин за приюта на отец Иван. В радиус от 100 метра има разхвърляни дрехи, които са били дарени изпрани, изгладени и готови да бъдат използвани“, разкрива друг потребител. .

Още новини

Back to top button