ОБЩЕСТВОПОЛИТИКА

Мрежата се чуди: И ДБ ли са от лошите, щото не намериха място в кабинета „Денков“

Социалните мрежи прегряват с коментари по повод политическата обстановка в страната. Една от темите, които вълнува потребителите са разговорите между политическите сили и реакциите след тях. Един от въпросите е и защо в кабинета „Денков“ липсват лица на ДБ. Ето част от коментарите в мрежата.

Мая Живкова-Роджърс

Огромно постижение на „демократичната общност“ е, че нормализира образа на ДПС. В сравнение с Кирил Петков и Асен Василев, Йордан Цонев звучи разумно, стабилно и оптимистично.

(Да, помним управленията на ДПС, но по-добре помним управлението на ПП – най-налудното и вредно в съвременната история на България)

Миролюба Бенатова

Този статус как го разбирате?

Моят прочит е: молба, предлагане, привеждане на доказателства, че авторът и предложението му са по-добри от останалото на терена/пазара.

Купувачът е Бойко Борисов, който току що е напомнил, че има и други сергии.

Ивелин Николов

Какво е написал този човек?!

ГЕРБ, ДПС, БСП, ИТН и „Възраждане“ са лоши, ние сме добри и искаме безусловна подкрепа.

Според мен това или е инфантилизъм или целенасочена работа в полза на бащицата му в политиката Румен Радев.

Бих добавил, че май и ДБ са от лошите, щото и те не намериха място в кабинета „Денков“, в който се набута отявлен русофил.

И точно Кирчо да ми говори за съобразяване с БСП и евроатлантизъм… Та нали точно ПП и БСП намачкаха ДБ и ИТН, за да бъде „неутрална и за мир“ четворната им коалиция.

Та нали точно от ПП разочаровани гласоподаватели отиват във Възраждане, щото намират общи неща.

Айде стига бе!

Борислав Цеков

Може би е добра идея групата на ПП да бъде оградена в кошарка в пленарната зала на Парламента. Едни семпли мдф плоскости ще свършат работа, няма да тежи на бюджета. И без това са в пълна изолация.

Така ще могат на спокойствие да си гледат анимационни филмчета, да си чатят, да си играят на министри и правителство и пр. А горе на левия балкон да се обособи изнесен пункт на лудницата в Курило, откъдето дежурен психиатър да ги наблюдава и при нужда да се намесва.

Още новини

Back to top button