ПОСЛЕДНИ

Мутрите опитаха да купят Румен Радев! Президентът отказа 100 милиона лева рушвет

Криминално забогателите престъпници около ГЕРБ и ДПС са събрали немислимите 100 милиона лева подкуп за Румен Радев, за да клекне и влезе в отбора на мафията! Мълвата обикаля кулоарите на парламента от няколко дни, съобщи депутат от една от партиите на протеста.

През негов съветник на президента директно е предложено да вземе колосалната сума, скрита в офшорна сметка на подставено лице, и да спре да се опитва да изтрие бандитите от политическото лице на България.

За щастие генералът не се поддал на изкушението и директно изгонил съветника си от кабинета, описа драмата информаторът. Това означава само едно – че офицерът Румен Радев ще продължава да бъде враг на мафията, превзела държавата от началото на т.нар. преход, която продължава с грабежите с поставянето на нови марионетки като „Има такъв народ“ и Слави Трифонов, коментира народният избраник.

Не е ясно кой точно център на дълбоката държава стои зад грандиозният подкуп от 100 милиона, но само двама човека в държавата са въоръжени със забогатели до безобразие мутри, от които могат да получат нужната сума – Бойко Борисов и Ахмед Доган, категоричен бе източникът на Narod.

narod

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button