Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ОЩЕ НОВИНИ

МВР пусна снимки от луксозния живот на Полихрон Луков от Поморие

Задържаният помориец по искане на Австрия за документни измами, тъне в пари и лукс, става ясно след арестуването му вчера при спецоперация на ГДБОП. 

53-годишният мъж Полихрон Луков е заподозрян за извършени множество измами на територията на Австрия, сред които изработване и разпространение на неистински документи за самоличност – испански дипломатически паспорти и лични карти, съобщават от пресцентъра на МВР.

Той се представял за посланик на Федерация Сейнт Китс и Невис, обещавал на хората дипломатически статут, както и да им издаде лични документи.

Задържаният във връзка с получени в Окръжна прокуратура – Бургас Европейска заповед за разследване и Европейска заповед за арест от прокуратурата в австрийския град Вела поддържал висок стандарт и луксозен начин на живот.

Във финалната част на операцията на място са присъствали и представители на австрийските служби. При претърсванията на два адреса, яхта и два автомобила с фалшиви дипломатически номера са иззети множество фалшиви документи, удостоверения и печати.

С постановление на прокурор от окръжната прокуратура първоначалното 24-чосово задържане на мъжа е удължено до 72 часа. Внесено е искане в Бургаския окръжен съд за налагане на постоянна мярка за неотклонение.

Още новини

Back to top button