Микроблейдинг
ОЩЕ НОВИНИ

На парчета е! Павлова лично съобщи, коя е жертвата на мощния взрив преди минути

Мъж на 28 години загина след работа с взривни вещества в гараж в ямболското село Зимница, съобщи регионалният говорител на МВР Татяна Павлова.

Сигналът за инцидента е получен около 23:00 часа снощи. Пострадалият е транспортиран от екип на „Спешна помощ“ в областната болница в Ямбол, където е констатирана смъртта му.

По първоначални данни няма следи от насилие. Разследването на инцидента продължава.

След разразилата се снощи в Ямболско гръмотевична буря няколко села в община Тунджа останаха за кратко без ток. Има и подадени сигнали за паднали дървета и клони. Електроподаването е възстановено, а дърветата са разчистени, съобщи на брифинг кметът на общината Георги Георгиев.

От полицията уточниха, че не се касае за мълния, а за възникнал гръм. Първоначалната версия за инцидента е, че вероятно се касае за работа с взривни вещества, каза за БТА прокурор Милен Божидаров от Окръжната прокуратура в Ямбол.

Още криминални:

При проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, от криминалисти при МВР-Благоевград и полицейски служители на РУ-Петрич са открити около 134 бр. тревисти растения, реагиращи положително на канабис.

Те били засадени в обезлесен участък на Държавен горски фонд в местността „Боровичко“, землище на с. Гега, общ. Петрич, а тяхното общо тегло е около 241,200 килограма.

Непосредствено до обособената нива, от органите на реда са намерени и положени да се сушат около 5,700 килограма клони и съцветия, които след направен полеви тест също са реагирали положително на канабис. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Още новини

Back to top button