ПОСЛЕДНИ

На вниманието на Бойко Рашков: Кметът на ГЕРБ в Стамболийски броил 2 млн. за изборите на ромски барони, вади още 2 000 000 на 14 ноември

На вниманието на вътрешния министър Бойко Рашков!

Кметът на ГЕРБ в Стамболийски – Георги Мараджиев, на миналите избори е платил 2 млн. на циганските босове за купуване на гласове в полза на хунтата.

Диета без глад

Новината разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от общ. Стамболийски, отвратен от престъпленията на градоначалника с крадлив нрав.

Мараджиев, който по неведоми начини в момента е един от най-богатите гербопитеци, държал сумата кеш в дома си преди вота на 11 юли. Два дни преди изборите – на 9 юли, по сигнал МВР-Пловдив претърси имотите на Мараджиев, но парите не бяха открити.

Причината е, че полицейска къртица на престъпния кмет изпяла операцията. Така буквално един час преди обиска Георги Мараджиев се отървал от чувалите с пачки, като ги предал на ромските барони, които да осигурят нужните на ГЕРБ гласове, за да се закрепят отново във властта.

По старата изпипана мафиотска схема за изборите 2 в 1 на 14 ноември кметът на Стамболийски се е отчел пред Баце с нов транш 2 млн., които отново ще отидат към гетата, за да подменят вота на българина, категоричен е информаторът на Narod.bg.

Проверка по рама

Като признание за стореното престъпление, Мутрата седна до сръчния си кмет при последната разходка в Пловдив, на която Бойко избълва поредната порция умотворения срещу президента Румен Радев.

Игра на Богове -Възходът на падението

Според добре информирания читател на Narod.bg тайната цел на визитата на Баце всъщност е била да провери как върви изборната търговия и дали гербопитеците в региона имат нужните средства за готвеното масово купуване на гласове в ромските махали.

narod

 

Още новини

Back to top button