РЕАЛИТИ

Надежда събра погледа на Билалов в „Стани богат“ и…

Младата Надежда Макавеева изуми България и Михаил Билалов със знанията си в „Стани богат“, благодарение на които и спечели много пари.

Усмихнатото момиче направи невероятна игра и стигна до въпросите за много сериозни суми. При представянето й в началото водещият Михаил Билалов каза, че нейният живот е музика. А когато не пее, работи в международна компания за клинични проучвания.

Билалов с ексклузивна новина на старта на „Стани богат“, задава се революционна промяна

Любопитното е, че тя получи помощ не от единия, а от двамата си родители – баща си Николай и майка си Екатерина. 

Участничката мина с лекота през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева. След това инерцията и я преведе без използване на жокер при още три от питанията. „Колко на брой са млечните зъби при хората?“, бе № 6, а възможните отговори бяха 16, 24, 20 и 22. Надежда призна, че се чуди между 16 и 20, преброи ги опипвайки ги с език и избра 20, което се оказа вярно.

Ученик събра погледа на Билалов с невиждан досега късмет в „Стани богат“ СНИМКИ

„В кой сериал главната героиня се казва Единадесет?“, я попита след това Билалов. Тя веднага посочи правилният „Странни неща“ в конкуренцията на „Малкълм“, „Теория за големия взрив“ и „Игра на тронове“.

Въпросът за 2000 лева бе: „Част от територията на коя балканска държава са островите Брач, Крък и Корчула? – Сърбия, Словения, Хърватия или Черна гора. Тук Надежда посочи, че Сърбия няма излаз на море и разкри, че е ходила в Хърватия и Черна гора. Накрая се спря на Хърватия, тъй като е известна с многото си острови, и отново това се оказа печелившият избор.

Ето го новия водещ на „Стани богат“ СНИМКИ

Следващото питане бе първото, което я затрудни: „На кой ден в Италия вярват, че яхналата метла старица Бефана раздава подаръци на послушните деца? – Коледа, Богоявление, Великден или Благовещение.“ Макавеева поразсъждава и призна, че често общува с италианци, но не знае точно кой е отговорът. За това реши да прибегне до първия си жокер – „Обади се на приятел“, позвънявайки на майка си Екатерина, която веднага й каза, че верният отговор е Богоявление и така участничката продължи напред в играта.

В този момент реши да заключи 5000 лева като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе: „Кой град се споменава в легендарната песен „Let The Sunshine in“ от мюзикъла „Коса“? – Москва, Манчестър, Вавилон или Рим.“ Надежда сподели, че знае песента, а филмът е за бунта срещу войната във Виетнам. Тя се насочи към Вавилон, но тъй като става дума за въпрос за сигурна сума, прецени, че е по-добре да прибегне до нов жокер, викайки до себе си своя баща Николай, който бе в публиката. Той категорично я насочи към Манчестър и така семейното трио стигна с общи усилия до сигурни 5000 лева.

С този водещ на „Стани богат“ bTV изби рибата, всички са влюбени в Иво Иванов СНИМКИ

Въпросът за 10 000 лева бе спортен, но и тук тя показа знания. „Коя държава никога не е била домакин на Гран При във Формула 1?“, я попита Билалов. Даде опции за избор между Азербайджан, Русия, Унгария и Дания. Макавеева се зарадва, тъй като наскоро изненадала баща си с билети за автомобилното състезание и тогава се поинтересувала от този спорт. Разбрала, че в Азербайджан и Унгария стартове е имало. Тъй като не знаеше кой от другите два може да е верният отговор поиска последния си жокер – „50:50“, след който на монитора останаха Азербайджан и Дания. Тя посочи Дания и така стигна до въпрос за 20 000 лева.

„Кои организми оцеляват в открития космос и дори дават потомство след завръщането си на Земята в експеримент от 2007 г.? – Кърлежи, Бавноходки, Морски таралежи или Опашати чехълчета“, бе питането. Участничката поразсъждава, показвайки солидни знания в биологията.

„Аз съм дошла да играя повече отколкото да спечеля. И според мен повече бих съжалявала, ако не рискувам сега, а не бих съжалявала, ако рискувам, сгреша и си тръгна с едно много добро представяне. Аз съм такъв човек, а също съм и късметлия. Ще маркирам опашати чехълчета“, каза тя, но Билалов я разочарова, че вярно тук е „бавноходки“.

Така младото момиче си тръгна с 5000 лева и обеща, че ще заведе майка си и баща си на почивка с парите./show.24-chasa.eu

show.24-chasa.eu

Още новини

Back to top button