Микроблейдинг
Криминални Новини

Намерената до блок в Бургас паднала от висок етаж? Бутната ли е?!

Бургазлии се натъкнаха на кошмарна гледка – труп на жена насред улица в центъра на града. Тялото е открито на улица „Оборище“ 109, пред „Дигитал“. Към момента не е установена самоличността на жената, която е на видима възраст около 40-45 години.

От Lupa.bg се свързали със служители на копирния център, където стана трагедията. От там отказаха да коментират дали става дума за убийство или нещастен случай. „Не желаем да говорим по темата“, каза служителката и предпочете да приключи разговора. Отказаха да отговорят и дали жената е била тяхна клиентка преди да умре.

Живееща в блока до местопроизшествието очевидка разказва, че е изтърсвала чаршафи, когато е чула трополене и впоследствие е видяла тялото.

Разследващите работят по няколко версии, сред които и тази за самоубийство, тъй като жената не е живеела в сградата, до която е намерена починала, но има отворен прозорец, от който може да е скочила или паднала. Проверява се дали не е починала внезапно, докато върви в резултат на някакво заболяване.

Пристигналите на място медици са констатирали смъртта й, но не и видими следи от насилие. Тялото ще бъде транспортирано за аутопсия, която ще покаже от какво точно е починала жената.

От полицията казаха, че чакат аутопсия и все още не знаят подробности за причината на смъртта.

Още новини

Back to top button