Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
Криминални Новини

Нападение с нож и стрелба край Драгичево заради 200 лв.

Непознати нападнаха мъже край Драгичево. По разказ на един от пострадалите ситуацията се разиграла край село Драгичево, когато двама непознати извадили нож и нападнали мъжете. После ги подгонили и започнали да стрелят по техния автомобил.

От Спешна помощ съобщиха, че момче на 18 години е с леки наранявания. На място е изпратен екип на полицията. Изясняват се обстоятелствата за инцидента.

Пострадалият разказа пред Би Ти Ви, че нападателят е дължал пари на братовчедка му: Аз трябваше да отида да ги взема от него. Отидох да взема парите, той нещо я е заплашвал и също е казал, че има някакви намерения към мен“.

Той уточни, че става въпрос за 200 лв. Преследването е продължило 10 минути, допълни пострадалият.

„Той има сергия тук, на Владая. Дава ми парите, вика – изчакай малко. Извади ножа, видя, че съм с още две момчета, след което вика – хайде, тръгвайте си. Ние запалихме колата, той извади пистолета, започна да стреля по нас. И по време на движение също стреляше и ме уцели в главата“, разказа пострадалият младеж.

По думите му мъжът е криминално проявен и прекарва бежанци. Имал и условна присъда за това. Още едно момче в колата е било уцелено в главата, но е без рани, тъй като е откат от изстрела, допълни пострадалият.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button