Микроблейдинг
ОЩЕ НОВИНИ

Навръх 6 септември Слави разкри най-съкровените си тайни и заговори за смъртта си! Ето истината за Доган

Лидерът на „Има Такъв народ“ Слави Трифонов избра 6 септември – Деня на Съединението, за да отговори на въпросите на своите избиратели и фенове. Да започнат да ги задават той призова още в началото на седмицата чрез профила си във фейсбук.

Ето какво още написа тогава Трифонов:

„Взимал съм много интервюта и съм давал интервюта. Не много, но съм давал. Но смятам, че най-важното интервю е това, в което вие задавате въпросите, защото вашите въпроси са искрени, откровени и важни.

Затова ще ви дам интервю на 6 септември от 18 часа по „Седем-осми Ти Ви“ и на страницата ми във фейсбук. Тези от вас, които искат да ми зададат въпрос във видео-връзка, да ми пишат лично съобщение тук, на моята фейсбук страница.

Очаквам с огромно чувство за отговорност и нетърпение вашите въпроси“, обяви преди дни лидерът на ИТН.

„Слуховете за моята смърт са силно преувеличени“ – така отговори Слави Трифонов на първото питане на колегата си Ивайло Вълчев „Жив ли си? Как си?“.

Запитан ще го видим ли като кандидат за президент, лидерът на ИТН отвърна с категорично „Не!“.

На зрителски въпрос кой от тримата харесва повече – Бойко Борисов, Кирил Петков или Асен Василев, Трифонов отговори: „Хич не са ми симпатични и тримата. По манталитет са оказаха едни и същи – те толкова искат да имат власт, че са готови на всичко в името на тая власт“.

Кога ще покаже декларацията за неговото състояниие и имущество, запитаха го още зрителите. „Според закона, ако не подадеш декларация, провокираш контролните органи да ти направят проверка. При нея се установява с какво разполагаш, какво си придобил, кога си го придобил… Дали проверяват всички, аз не мога да кажа. Но при всички положения проверяват мен, защото провокирах такава проверка. При нея най-важното е дали има нещо нечисто; нещо, което не е бяло пред държавата и контролните органи. При мен няма подобни неща. Това е истината“, каза лидерът на ИТН.

Той обяви, че днес сутринта е превел 10 000 лв. за пострадалите при наводненията в Карловско. „От личните ми пари, които КОМПИ и пр. проверяваха, а не от субсидията“, подчерта Трифонов.

Попитан за отношенията му с ДПС и Ахмед Доган, лидерът на ИТН беше неочаквано остър: „ДПС се превърна в един конгломерат от политика и бизнес, което започна да прилича на нещо много опасно“. Трифонов твърди, че не е виждал Доган от години, когато му взимал интервю.

Очаквайте подробности.

Още новини

Back to top button