РЕАЛИТИ

Ники Кънчев разтърси мрежата с признание за Люси Дяковска, оказа се, че тя му е…

Победата на Люси Дяковска в немския „Сървайвър“ развълнува с право много популярни българи. 47-годишната певица сътвори истински подвиг с няколкоседмичния си престой в австралийската джунгла, а накрая премери сили с 23-годишния инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар.

Голямата си радост след победата на Люси не скри и тв водещият Ники Кънчев, който пък скоро ще направи голямото си завръщане като водещ на „Стани богат“.

Люси Дяковска гушна 200 бона след като се натъпка със скорпиони и тарантули ВИДЕО

„Не знам дали съм ви казвал, защото съм доста зает напоследък, но имам… няколко сестри. Вярно от други родители, но понякога това е повече и от кръвна връзка.

Днес сестра ми Люси Дяковска за пореден път ме накара да се гордея с нея. Спечели немското телевизионно реалити „Аз съм звезда – измъкни ме оттук“, нещо от рода на „Сървайвър“. И само ви напомням, че населението на Германия е 84 милиона и тя е спечели сърцата на повечето зрители.

Люси Дяковска на крачка да стане по-богата със 100 000 евро в Германия!

Обичам те, Сис! Честита победа, Ludmila Diakovska!“, пише в емоционален пост Кънчев в профила си в социалните мрежи./show.24-chasa.eu

show.24-chasa.eu

Още новини

Back to top button