Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
Криминални Новини

Осъждан шофьор блъсна полицай и избяга

С постановление на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Търговище С.Д., на 21 години от село Беломорци, е задържан за срок до 72 часа заради нанасяне на лека телесна повреда на полицейски служител, съобщават от прокуратурата.

На 19 септември младият мъж шофирал по улица в областния град. Тъй като негов приятел решил да пазарува, той спрял автомобила си на неразрешено за това място. Това е било забелязано от патрулиращ полицейски екип. С.Д. бил помолен да предостави документите си за проверка. Вместо това обаче, той рязко потеглил в опит да осуети полицейските действия, блъснал с предната част на автомобила си един от полицаите, причинявайки му лека телесна повреда, и избягал. По-късно е задържан.

Работата по бързото производство продължава под ръководството и надзора на Районната прокуратура в Търговище. Предстои в съда да бъде внесено искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

С.Д. е извършил деянието в изпитателен срок по предходно осъждане заради управление на МПС след употреба на алкохол с концентрация над 1,2 на хиляда.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button