Микроблейдинг
ОБЩЕСТВО

„От трън, та на глог“: Бившата на Благо Джизъса стана жертва на домашно насилие

Бившата съпруга на Благой Георгиев – Есмер стана жертва на домашно насилие. Заради това рускинята напусна партньора си в последните четири години – Макс Давидов, пише „България днес“.

Освен физически бившият боксьор издевателствал над нея и психически. Омерова намери сили да говори за тежката си връзка едва сега – месеци след раздялата им, в социалните мрежи.

„Последната връзка травмира не само мен, но и сина ми…“, споделя Есмер. „Дълго време не съм казвала на никого за това. Синът ми е на 6 години и познава само него като баща, откакто е на 2 години, и истински го обича!!!“

Според Омерова всички обещания и гръмки думи от Макс са били само празни думи.

„Обвиниха ме във всички грехове на този свят, но просто си тръгнах, защото за 4,5 години нищо не се е променило и ми писна да се обвинявам, да вървя с чувство на страх, тревожност и неизказаност“, откровена е танцьорката. „Никой не ми благодари за нищо… и НИТО ЕДНО ГЛАСНО обещание не спази. След 4,5 години в крайна сметка ми остана разбитото сърце на сина ми, счупената ми ръка, обиди, клюки за мен зад гърба ми, нерви, сълзи. Говореше за мен с напълно непознати, клюкарстваше с момичета завистници за злото в очите ми (през всичките години имах най-милите и светли ангелски очи на света). Изрече лъжи за мен пред брат ми, въпреки че самият той получи от мен всичко. Многократно се опитваше да подкопае авторитета на брат ми в очите ми поради завист, защото брат ми се реализира във всички области на живота. В резултат на това се върнах в семейството си както обикновено, при ИСТИНСКИТЕ СИ МЪЖЕ.“

Есмер започна връзката си с Давидов след драматичния развод с Благой Георгиев и беше с него повече от четири години. Бившият национал и танцьорката окончателно се разделиха през 2018 година. Оттогава Благо не е виждал сина си Елай. Това призна и Омерова в личен чат с последователите си.

Един от тях я попита: „Благой търси ли детенцето си?“. Последва категоричен отговор.

„Не и Слава Богу! Оставете го вече този баща на много деца в покой. Може би е бил възпрепятстван за демографията на нашата планета. Какво ще ви даде това на вас? Всеки ден получавам по 10-15 въпроса за него. Честно казано, благодаря на Всевишния, че ми даде най-важното чудо на този свят – сина ми. За това аз му прощавам абсолютно всичко! В мен няма лоши чувства към него“, написа Есмер.

„България Днес“ направи опит да открие Георгиев за коментар, но не успя да се свърже с него.

Източник: Novini.bg

Статията „От трън, та на глог“: Бившата на Благо Джизъса стана жертва на домашно насилие е публикуван за пръв път на NovinarBG.COM.

Още новини

Back to top button