Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ОЩЕ НОВИНИ

Паника в Двора: Хари и коварната Меган кроят унищожителен удар под кръста за Чарлз!

Промените в Двора на Великобритания продължават с пълна сила, но крал Чарлз III може да получи първия си удар и то не от кого да е, а именно от по-малкия му син Принц Хари.

Принц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член и съпругата му Кейт Мидълтън, стават херцози на Корнлоу, принц и принцеса на Уелс. С този акт се затвърждава, че именно Уилям е новият престолонаследник и ще управлява след баща си.

Кейт пък получи огромната чест да е принцеса на Уелс, наследявайки титлата на покойната вече принцеса Даяна, която е майка на съпруга й, пише Блиц.

Промените обаче засягат и семейството на Принц Хари. Въпреки че той и жена му Меган Маркъл няма да получат нови титли, то това не се отнася за децата им.

Арчи и Лилибет автоматично стават принц и принцеса, тъй като законът предвижда тези титли да принадлежат на всички деца и внуци на настоящия монарх. Има обаче огромна вероятност Меган и Хари да се откажат от тази привилегия за децата си, тъй като многократно са заявявали, че искат те „да имат право на личен живот“.

Това няма да е прецедент в историята на Великобритания. Други членове на кралското семейство вече са отказвали да дадат титлите „принц“ и „принцеса“ на децата си – например принцеса Ан и принц Едуард.

Още новини

Back to top button