Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
Криминални Новини

Педофилът пастор Хъл припадна в съдебната зала

Насроченото за днес заседание на Окръжния съд в Сливен, който трябваше да се произнесе по мярката за неотклонение „задържане под стража“ на английския пастор Даниел Ериксон-Хъл, бе прекъснато, тъй като чужденецът припадна в залата и бе откаран по спешност с линейка в болница, съобщиха от Апелативната прокуратура в Бургас.

Хъл е диабетик и е получил хипогликемия.

Преди две седмици Районният съд в Сливен остави англичанина за постоянно в ареста по обвинение, че е блудствал с три малолетни и едно непълнолетно момче, но Хъл обжалва. След което поиска всички материали по делото му да бъдат преведени на родния му език.

По тази причина веднъж заседанието на съда за мярката му като втора инстанция бе отложено, сега пак, но вече по здравословни причини на обвиняемия.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button