Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
Криминални Новини

Пиян предизвика катастрофа на магистрала „Тракия“

Шофьор с 1,9 промила алкохол в кръвта предизвика катастрофа на магистрала „Тракия“ в района на 68 километър в платното в посока София.

По информация на полицията малко след 15:30 той е застигнал друг лек автомобил и го е ударил отзад. Тестван е за алкохол и след като дрегерът е отчел 1,9 промила, мъжът е задържан. В момента обаче го транспортират до болница, тъй като се е оплакал от болки в ръката.

Водачът е чужд гражданин, който пребивава законно в България. Шофьорът на другата кола е българин и не е пострадал. На място има патрули на сектор „Пътна полиция“ към пазарджишката полиция. Образувало се е и задръстване от около 3-4 километра.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button