Микроблейдинг
Криминални Новини

Почернени близки: Максимална присъда на Маринашки, иначе е подигравка с жертвите

Над 20 души – близки, приятели и роднини на загиналите в тежкото меле до Кадиево тийнейджъри Тошко Бараков и Виктор Василев, протестират пред Съдебната палата в Пловдив, предаде „Марица“.

Поводът е насроченото за 13.30 часа дело в Апелативния съд, с което прокуратурата и близките протестират присъдата на Маринашки от 5 години затвор и 8 години лишаване от книжка.

Пред съда са родителите на загиналите момчета, много техни роднини и близки. Те са издигнали плакати, с които призовават за справедливост за Тошко и Виктор и за спиране на войната по пътищата. Единият от надписите гласи „Старши комисар Балев направи заслон на тези, които до пуснаха да се скрие истината“.

Всички искат присъдата на Маринашки, шофирал БМВ-то ковчег през ноември 2020 г. да се повиши до максималния й размер, а именно 15 години. Всяка друга е подигравка за паметта на загиналите деца, убедени да те.

Предното заседание по делото в Апелативния съд бе провалено заради отсъствието на адвоката на Петър Маринашки. Тогава той бе глобен с 1000 лв., тъй като не се приеха аргументите за липсата му в залата.

Близките очакват изненадващи ходове и този път.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button