Микроблейдинг
Криминални Новини

Почерненият баща Тодор Бараков: Ние правим помени, Маринашки ще празнува!

Днес се навършват две години от жестокото меле с БМВ до село Кадиево, при което загинаха двете момчета Тошко Бараков и Виктор Василев. Трагедията почерни няколко семейства в следобеда на 11 ноември 2020 г. Привлечен като обвиняем бе шофьорът на колата-ковчег Петър Маринашки.

Окръжният съд му даде 5 години затвор и му отне правото да сяда зад волана за 8 години. Маринашки, прокуратурата и близките останаха недоволни от наказанието. Сега топката е в ръцете на апелативните магистрати.

Почерненият баща на Тошко излезе с емоционален пост в социалните мрежи по повод годишнината от смъртта на момчето, пише „Марица“.

„Днес се навършват две години от смъртта на единственото ми дете – Тошко! Две години, в които усетих живота в най-тежките му нюанси!

Тези мрачни дни ме сринаха емоционално с цялата си жестокост, която не мога да понеса и няма да преживея до края на дните си!

Дрогираният зад волана Петър Маринашки погуби Тошко и Виктор и съсипа живота на две семейства! Но на последното съдебно заседание пред Апелативен съд – Пловдив, когато съдът определи датата 08.12.2022 г. за следващо разглеждане на делото, той обсъждаше с майка си, че тогава имал Студентски празник! Това са ценностната система и разкаянието му! Петър ще празнува Студентския празник, а нашите деца – Тошко и Виктор, никога няма да разберат радостта от празници и ние ще правим помени!“, написа бащата.

Още новини

Back to top button