Микроблейдинг
ОБЩЕСТВО

Полицай на служба в АЕЦ „Козлодуй“ се самоуби, оставил предсмъртно писмо

П олицай от управлението в атомната ни централа си тегли куршума късно вечерта в понеделник. Сигнал, че 48-годиният Пламен се е прострелял със служебния си пистолет, е получен минути след 23 часа на спешния телефон 112, съобщиха от областната дирекция на МВР във Враца. Обадил се е Гаврил – братът близнак на самоубиеца. Той същата вечер бил на работа, но втората съпруга на Пламен му позвънила за помощ. Жената била разтревожена от поведението и здравословните проблеми на мъжа си. Казала на брат му, че помолила Пламен да иде на лекар. Това го ядосало много. Той грабнал пистолета си и излязъл навън, но не си взел телефона и тя нямало как да се свърже с него.

Минути след това Гаврил намерил близнака си в лекия му автомобил „Форд фокус“, който бил паркиран пред блока, в който живее. Пламен седял в колата с огнестрелна рана в главата.;

Пристигналите на мястото спешни медици установили, че полицаят все още има пулс. Но на път за болницата във Враца униформеният починал в линейката.

Колеги на самоубиеца коментират, че в последно време бил умислен, необщителен и видимо депресиран. Те неведнъж го питали дали има някакъв проблем и как могат да му помогнат, но той отказвал.

Пламен е от близкото до Козлодуй село Хайредин. Има 20-годишно дете от първия си брак, разтрогването на който преживял много трудно. От втората си връзка има малко дете. Има и сестра, която е учителка в Козлодуй.

Преди да сложи край на живота си 48-годишният полицай оставил предсмъртно писмо, адресирано до съпругата му. В телефона си пък написал, че не иска да бъде в тежест на своите близки.

Статията Полицай на служба в АЕЦ „Козлодуй“ се самоуби, оставил предсмъртно писмо е публикуван за пръв път на NovinarBG.COM.

Още новини

Back to top button