Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ОБЩЕСТВОУ Нас

Полицайка и кърджалийка спретнаха невиждан екшън преди клиенти на заведение и стана страшно

Две жени са се млатили пред смаяните погледи на клиенти и персонал на заведение в центъра на Кърджали, разкрива очевидец на грозните сцени.

Дамите дошли сами в заведението, консумирали алкохол и след 23.00 часа се скарали. Една от въргалящите се на земята е служител на МВР.

Полицията е иззела записи от охранителна камера, води се проверка. Случката е от юли тази година.

Днес стана ясно, че полицайката най-вероятно ще бъде отстранена от работа. Срещу нея се води дисциплинарно производство, разпитани са много свидетели на женския бой – персоналът на заведението, в което двете дами консумирали алкохол, минувачи, живеещи в близките кооперации.

Служителката на реда не е позвънила на спешния телефон 112, за да потърси помощ, с което се обяснява, че доброволно приела ръкопашната схватка, твърди очевидец на грозните сцени. 

Дамите видимо владеели техники от борбата и други дисциплини. Не е ясно коя първа е посегнала, нито кое провокирало дръзкото хулиганство и нарушаването на обществения ред.

За най-тежкото наказание спрямо служителката на реда натежава фактът, че тя не е докладвала случая по надлежния ред, пише 24rodopi.com.

Още новини

Back to top button