Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
Криминални Новини

Полицията иззе близо десет кила канабис от имот в монтанското село Якимово

При проверка от частен дом в село Якимово са иззети 9,7 килограма канабис на растения, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Наркотичните растения са били открити в задния двор на имота. Височината на всяко от тях била 170-200 сантиметра. Въпросният имот е обитаван от мъж на 27 години и жена на 24 години. Мъжът е арестуван, а по случая е образувано досъдебно производство.

Проверката е направена при специализирана полицейска акция за противодействие на престъпността в малките населени места. Тя е поредната, при която се открива голямо количество канабис. От началото на годината в региона са открити 11 градини и малки ниви с канабис, повечето от които в притулени задни дворове и безлюдни местности извън населените места.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button