ПОСЛЕДНИ

Потресаващо! Шарлатанинът Мангъров стана съветник в Парламента на лумпените от Израждане

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Доц. Атанас Мангъров стана сътрудник в Народното събрание на депутатката от „Възраждане“ Елена Гунчева, става ясно от профила на Гунчева в сайта на парламента.

Мангъров беше кандидат за депутат от АБВ на изборите през 2021 г., а по-късно стана яростен защитник на тезите на „Възраждане“ и дори се включи в протеста им миналата сряда.

Той беше и сред представителите на партията на Костадин Костадинов, които се срещнаха с премиера за създаване на работна група за зеления сертификат.

Днес Управителният съвет на Български лекарски съюз сезира Столичната комисия по професионална етика заради „поредните неверни твърдения и откровени лъжи“ на доц. Атанас Мангъров. Според БЛС с изказванията си, подкрепени от псевдонаучни аргументи, той погазва етичните принципи на лекарската професия, посочват от съсловната организация.

От профила на Гунчева в сайта на Народното събрание става ясно, че Мангъров е нещатен сътрудник за медицина. Депутатката има и още един сътрудник – Стефан Бъчваров, за финанси, икономика и европейски фондове.

Проверка по рама

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button