Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Потресваща наглост! Със скандално писмо до евроинституции Гешев позори България

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изтече скандално писмо на главния прокурор на Република България Иван Гешев, адресирано до председателя на Европейския парламент Давид Сасоли, председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, ключови еврокомисари, председатели на парламентарни групи и посолства на съюзнически държави в София, в което се „опозоряват“ български министър-председатели, министри, политически лидери, президента на Републиката, депутати и граждански активисти.

Възмутителен е фактът, че българската прокуратура се превръща във фактор, който вреди с неистини на доброто име на България, освен със собственото си поведение в страната, но и на международната сцена.

Въпреки предварително очаквания резултат, призоваваме Висшия съдебен съвет да вземе отношение към този срамен акт и да върне главния прокурор в действителността на неговите правомощия, докато все още ги изпълнява.

 Това е „смешен плач“, който още веднъж показва, че подобни хора ще вредят на страната до последния ден, в който представляват тази важна за държавата ни институция““, коментират от „Ние идваме“.
Становище на Иван Гешев

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button