Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Потресващо! 3-месечно бебе от София се заразява с Covid-19

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тримесечно момченце от София е преболедувало коронавирусна инфекция три пъти за краткото време от появата си на бял свят, разказа майка му Милена Божилова пред bTV.

„Първата му среща беше още при раждането, в пика на вълната от Делта вируса. Месец по-късно една от сестрите му беше положителна. Той имаше леки симптоми. И последният път преди 2 седмици, когато имаше положителен тест – със сигурност това беше „Омикрон“. Беше абсурдно. Аз изобщо не вярвах, че може отново да излезем положителни“, обяснява майката.

Милена казва, че и сега не е напълно спокойна за семейството си.

„Задължително си имам едно на ум. Вече не мога да повярвам, че след като човек е преболедувал – нищо не може да се случи“, споделя жената.

От Регионалната здравна инспекция в Пазарджик пък съобщиха, че сред новозаразените в областта има и бебе. То е настанено в болницата. Заболеваемостта за 14-дневен период продължава да нараства и вече е 1400,32 на 100 000 население. Хоспитализирани са 27 от новорегистрираните пациенти, а сред новорегистрираните са девет ученици, двама учители, лекар, медицинска сестра и двама санитари.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button