Криминални Новини

Потрошиха от бой пловдивчанин за една риза в дискотеката

Пловдивчанин, посетил известно нощно заведение в града, отнесе здрав бой. Той посетил дискотеката със своята приятелка. Вътре бил и негов познат, с когото не били в добри отношения.

Причината – врагът му го подозирал в кражби, включително и на ризата, с която току-що бил влязъл заведението. Очевидно конфликтът бил търсен. Младежът, който си познал ризата, отишъл при охраната и казал, че неговия враг му носи тениската и ще я скъса.

Гардът отвърна как не иска да си изясняват взаимоотношенията в заведението и че ако имат проблеми, то да ги решат другаде.

Това обаче не попречило на бабаита и той започнал конфликт. Сграбчил опонента си за яката. От силното и рязко дърпане тениската, с която бил облечен, се скъсала. Нападнатият потърсил обяснение, но вместо това получил силни удари в областта на гърди те, ребрата и други части на тялото.

Потърпевшият младеж опитал да се предпази. Приятелката му видяла какво се случва и опитала да ги разтърве, но разяреният нападател я бутнал върху една от близките маси.

В крайна сметка се намесила охраната на заведението. Потърпевшият изпитвал силни болки в областта на гръдния кош. Той споделил за това на приятелката си и след известно време напуснали заведението. На следващия ден болките се засилили, като най-силни били около ребрата в лявата им част. Тогава той потърсил лекарска помощ.

При извършения преглед му била направена рентгенова снимка, от която се установило че вследствие на инцидента има счупени ребра. Във връзка с установеното той се снабдил със съдебно-медицинско удостоверение и депозирал сигнал до Районната прокуратура.

Побойникът бил задържан за 24 часа. Изправен пред съда, той заявил, че съжалява за случилото се. Магистратите му дали 4 месеца затвор условно, с изпитателен срок от три години. Присъдата е потвърдена и на следваща инстанция.

Още новини

Back to top button