ПОСЛЕДНИ

Потвърдено: Румен Радев е човек от народа, нанесе нов кинжален удар на мафията в тая държава!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев още веднъж доказа, че е човек от народа и не се чувства повече от останалите граждани на Република България. Това стана ясно по време на футболната среща между България и Северна Ирландия (2:1) снощи.

Ген. Радев и синът му Георги, който рита за юношите на ЦСКА, са изгледали двубоя на стадион „Васил Левски“, но не от ВИП ложите, а при обикновените фенове в сектор „А“, съобщи сайтът на Мартин Карбовски Vtorifront.bg.

Диета без глад

Очевидно държавният глава не желае да се отнасят с него различно и иска да се слее с тълпата. Той е закупил билетите за мача като всеки един обикновен запалянко на стадиона.

Румен Радев се показа като народен човек, който се бори срещу мафията

Нещо друго обаче прави по-голямо впечатление. Румен Радев е отказал да присъства на купона по случай преизбирането на Борислав Михайлов като президент на БФС. По този начин той недвусмислено е показал негативното си отношение към корупционните схеми, които властват в българския футбол през последните 15 години.

Преди няколко месеца Димитър Бербатов изпрати писмо до Румен Радев, в което изрази позицията си за футболната мафия, която цари у нас.

Проверка по рама

Коментари

Коментара

Игра на Богове -Възходът на падението
loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button