ОБЩЕСТВО

Преслава и Алисия дума не обелват след смъртта на Бирмата

И двете имаха по близо 3-годишни връзки с Георги Станоев, бяха и първи дружки с майка му

Нито дума не последва публично от Преслава и Алисия след кончината на Георги Станоев. След внезапната смърт на Малката Бирма, в социалните мрежи бързо се нароиха публикации, включително и от известни имена. Сред тях обаче не бяха тези на Преслава и Алисия, всяка от които имаше по близо 3-годишна връзка с него, като през това време бяха и неразделни с майка му Лидия Станоева, която наричат Скалата, писа Уикенд.

Алисия не е изпадала в откровения за любовта си с Малката Бирма. На Преслава обаче й се е случвало да споделя повече от предвиденото и по време на връзката си със Станоев, и след края й. Няколко месеца преди да се разделят, което се случи през 2015 г., Преслава гостува в предаването „На кафе” по Нова тв, в което водещата Гала я изненада с втори гост – Лидия Станоева, бъдещата й свекърва. Майката на Георги Станоев разказа за отношенията на сина си с фолкдивата, като от разказа й стана ясно, че любовта на младите е белязана от доста скандали и изблици на ревност.
„Единственото, което съм имала като притеснение, е това, че Жоро е много ревнив. Няма какво да си кривя душата и да лъжа, така си е. С нейната професия, директно го попитах: „Как ще стане работата, като се знаем?!”. Не се бъркам, ако ме попитат, си казвам мнението. Аз заставам 90% на нейната страна, когато се скарат, и 10% на сина ми, въпреки че знам, че не е прав”, разказа Лидия Станоева. Когато синът й и певицата се карали, всеки започвал да звъни на нея. Така че на Лидия често й се налагало да влиза в ролята на рефер в разправиите на младите. Иначе давала мнението си, само ако я питат, не се месила в отношенията им.
Лидия и Преслава се харесали от самото начало. Запознали в ресторант, в който Скалата и синът й често посещавали. Георги Станоев отишъл с Преслава в заведението, без да знае, че майка му е в офиса там. Някой от персонала веднага споделил на Лидия, че синът й е в ресторанта с Преслава. Г-жа Станоева се позачудила как да постъпи, но накрая решила да се представи на фолкпевицата. „Аз съм мама”, заявила Лидия, когато се изправила пред масата им. Преслава била поразена от визията и фигурата й. Още повече, че фолкпевицата смятала, че е с 1-2 излишни кила.
„Първо я чувствам приятелка”, казвала е Лидия и след това приема Преслава като бъдеща снаха. Двете бяха неразделни. Често можеха да бъдат забелязани заедно по заведения, ходеха даже и на почивки край морето. Въпреки топлите чувства помежду им, както и силната любов на Преслава с Георги Станоев, се стигна до разлъка. Не мина много след края и добричлийката изпадна в непредвидено откровение по време на гостуването си в предаването „Папараци”. Тогава пред колегата си Азис, който бе в ролята на водещ на интервюто, Преслава имаше момент, в който не успя да сдържи сълзите си.
„Нашата връзка беше много трудна, заради това, че ние не можехме да си напаснем характерите. От самото начало досега сме били като куче и котка. Дано да е край, защото достатъчно много го обичам и уважавам и искам той да намерим неговия човек, човек, който ще го кара да се чувства обичан, спокоен и… Наистина бяхме една какофония”, сподели Преслава през 2015 г. и допълни, че нито на него му било лесно с нея, нито пък на нея – с него. За близо 3-годишната им връзка добричлийката не си позволявала да говори за него, нито да афишира отношенията им, защото той не искал да е в медийното пространство. Затова пък непрекъснато се появяваха слухове за разделите и събиранията им, а понякога и за чутовните им скандали. Даже неведнъж имаше коментари, че влюбените са влизали в разправии и на публични места.
„Виновни сме и двамата, но мисля, че е за добро това, че се разделихме”, сподели Преслава още, признавайки, че също е проявявала ревност. Дори изтъкна, че когато човек обича, нормално е да ревнува. „Искам да е да е щастлив, да намери човек, който да го обича и да го оценява. В случая не съм аз тази, но аз наистина го обичам и искам той да е добре”, заяви Преслава през сълзи.
Няколко месеца след раздялата на Георги Станоев с Преслава се разбра, че новото му гадже е Алисия. В началото на 2016 г. се заговори, че Малката Бирма се залюбил с изпълнителката покрай бившето й гадже – футболистът Ники Михайлов. Бъдещата нова двойка се запознала в обща компания. След раздялата си със спортиста, Алисия се сближила с Малката Бирма. Въпреки че имаха връзка около 3 години и периодично се появяваха техни общи снимки, Алисия нито веднъж не пожела да я коментира тази си любов. Затова пък демонстрираше голяма близост с бъдещата си свекърва. И Алисия като Преслава бе неразделна с Лидия Станоева. Двете често излизаха по женски, ходеха и по почивки, включително в чужбина.
За раздялата на Алисия с Малката Бирма се заговори около година преди да стартират проблемите му с властите. След финала на отношенията им, в светските среди се появи слух за забранена авантюра на младия бизнесмен с друга фолкдива – Мария, която по това време бе женена за Християн Гущеров. И да е имало нещо вярно, не е продължило дълго. В крайна сметка последва развод за Мария, а Георги Станоев бе обявен за издирване от Интерпол.

Статията Преслава и Алисия дума не обелват след смъртта на Бирмата е публикуван за пръв път на NovinarBG.COM.

Още новини

Back to top button