Микроблейдинг
Криминални Новини

Престъпник без книжка открадна три коли

В Търговище е установен млад мъж (22 г.), противозаконно отнел за два дни три коли, съобщават от Областната дирекция (ОД) на МВР. Той е откраднал и мъжка чанта с намиращи се в нея документи, 160 лева и други вещи, от паркиран автомобил „Ситроен Берлинго“ в центъра на областния град.

Говорителят на Дирекцията Ани Кръстева разясни, че мъжът е заподозрян за противозаконното отнемане на леки автомобил „Мерцедес 208Д“, „БМВ 520М“ и „Пежо Боксер“ на 19-20 септември, които са намерени изоставени отключени на различни места в Търговище. Мъжът е неправоспособен, уточниха за БТА от ОД на МВР. Мъжът е задържан в РУ-Търговище на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР. Образувани са досъдебни производства по чл. 346, ал. 1 от Наказателния кодекс.

След изтичане на 24-часовата му мярка за задържане, при полицейска проверка днес около 1:30 часа в центъра на областния град, е установено, че мъжът държи у себе си 0,58 метамфетамин, който е иззет от властите. Задържан е отново в РУ-Търговище на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР. По случая е започнато бързо полицейско производство по чл. 354а от Наказателния кодекс.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button